VNFE “Open avond” door Marco de Paauw, 21-nov. 2018

Beste natuurliefhebber,

Elk jaar is het VNFE in de maand November voornemens een gast uit te nodigen die op de “Open avond” een presentatie komt geven. Wij proberen dan ook een bekende Nederlandse natuurfotograaf het woord te geven in combinatie van prachtige natuurbeelden en interessante uitleg.

Dit jaar hebben wij een professionele natuurfotograaf kunnen vinden die interactief de bezoekers tijdens deze avond een leuke avond zal bezorgen.

Professioneel natuurfotograaf Marco de Paauw heeft maar één passie!

Het vastleggen van de parels der naturen om die samen met u te delen. Want niets is zo sterk en fragiel tegelijk als de natuur!

Zijn aanstekende enthousiasme zal u uw ogen doen openen en u zult deze natuurervaring niet snel meer vergeten! Hij geeft ook workshops zoals bijvoorbeeld in zijn achtertuin, de Biesbosch daar kan hij u dingen laten zien die voor normale bezoekers verscholen zullen blijven. Zoals bijvoorbeeld de zee- en visarend, bevers, ijsvogels, zilverreigers, reeën en nog veel meer!

   

Hebben wij uw interesse gewekt en wilt u graag deze “open avond” bijwonen, dan zien wij graag uw aanmelding tegemoet via dit emailadres:  presentatie@vnfe.nl

Aanmelden is een must, daar de zaalgrootte beperkt is , VOL is VOL !!!

Leden van het VNFE hebben vrij toegang!

Partners van leden en gasten dienen helaas een bijdrage van 5 euro te voldoen bij het betreden van de zaal.   

      

Waar en wanneer?

Locatie:    Wijkcentrum ’t Slot       Adres:       Kastelenplein 167,  5653 LX  EINDHOVEN

Datum:     21 November 2018

Toegang: vanaf 19.30 uur in zaal 1

Aanvang: 20.00 uur

Betaling:  5 euro per gast/partner, ter plaatse te voldoen met gepaste kontanten a.u.b.!

 

Komt u ook door zijn zoeker kijken ?

 

Hoe u aan te melden?

Stuur een mail naar:  presentatie@vnfe.nl   en meld u aan en geef door met hoeveel personen u komt.

Wij stellen het zeer op prijs dat u de voor- en achternamen van de bezoekers doorgeeft met eventueel hun emailadres.

Of indien u deze actieve emailpagina beantwoord, gebruik dan de regeles hieronder en vul de automatisch geopende antwoordmail aan met het aantal bezoekers.

Ja, ik kom! (met of zonder partner)                                         Geen interesse, schrijf mij uit!

 

Volgens het AVG gaan wij als VNFE zeer zorgvuldig om met uw gegevens en zullen deze gegevens enkel en alléén gebruiken voor het informeren voor komende presentaties. 

U kan ten aller tijden de emailtoezending afmelden. U wordt dan verwijderd uit onze administratie!

7 belangrijke lessen over NOORDERLICHT voor natuurfoto’s met een WOW-factor.

Deze lessen vormen de basis van mijn meest succesvolle foto’s, die o.a. zijn gepubliceerd in boeken van het WNF en geëxposeerd van het Eftelingtheater tot in San Fransisco.

Ik geloof dat inspirerende natuurfoto’s bijdragen aan respect voor de natuur.
En daarmee een onderdeel vormen van haar bescherming en behoud.

Dus hoe meer mensen mooie natuurfoto’s kunnen maken, hoe beter!
Want samen bereiken we veel meer mensen.

Via deze link kan je mijn e-book downloaden: http://www.fotograferenindenatuur.nl/tips/
Bedankt voor het delen,

Toine Westen

Marius van der Sandt beurs 2018

Inschrijving Marius van der Sandt beurs 2018 geopend!

Opgelet jonge talentvolle fotografen uit Nederland en België, ook in 2018 worden er weer drie Marius van der Sandt beurzen uitgereikt! 

Ben je jonger dan 30 jaar, fotografeer je regelmatig natuur of landschappen en wil je graag een stap maken in je ontwikkeling als fotograaf, dan is dit een prachtige kans. De drie winnaars krijgen workshops van bekende natuur- en landschapsfotografen (Joris van Alphen, Theo Bosboom, Jasper Doest, Bas Meelker en Jan Vermeer) en werken onder hun leiding intensief aan een project. Het wordt een intensief, maar ook een zeer leerzaam en leuk jaar! De resultaten van een van de drie projecten worden gepubliceerd in National Geographic en wellicht nog enkele andere tijdschriften en zullen worden getoond tijdens exposities en presentaties.

Je kunt meedoen tot en met 1 augustus 2018 door het inzenden van 8 tot 12 foto´s en het invullen van het deelnameformulier. Kijk op de website mariusvandersandtacademy.nl voor alle voorwaarden en om je in te schrijven. 

Over de Academy

De Marius van der Sandt Academy is opgericht ter nagedachtenis aan de op twintigjarige leeftijd overleden gedreven natuurfotograaf Marius van der Sandt en heeft als doel jonge enthousiaste fotografen te ondersteunen bij hun ontwikkeling.

Het idee achter de Academy is dat Marius de nodige ondersteuning heeft gekregen bij zijn ontdekkingsreis door de natuur en de fotografie, maar door zijn vroege overlijden geen kans heeft gekregen zich verder te ontwikkelen en zijn eigen weg te vinden. Er zijn ongetwijfeld meer fotografen zoals Marius die willen uitgroeien tot een betekenisvolle natuur- of landschapsfotograaf en daarbij ondersteuning behoeven. Wat Marius niet meer kan bereiken kunnen anderen mogelijk wel.