Maandelijks archief: juni 2018

Marius van der Sandt beurs 2018

Inschrijving Marius van der Sandt beurs 2018 geopend!

Opgelet jonge talentvolle fotografen uit Nederland en België, ook in 2018 worden er weer drie Marius van der Sandt beurzen uitgereikt! 

Ben je jonger dan 30 jaar, fotografeer je regelmatig natuur of landschappen en wil je graag een stap maken in je ontwikkeling als fotograaf, dan is dit een prachtige kans. De drie winnaars krijgen workshops van bekende natuur- en landschapsfotografen (Joris van Alphen, Theo Bosboom, Jasper Doest, Bas Meelker en Jan Vermeer) en werken onder hun leiding intensief aan een project. Het wordt een intensief, maar ook een zeer leerzaam en leuk jaar! De resultaten van een van de drie projecten worden gepubliceerd in National Geographic en wellicht nog enkele andere tijdschriften en zullen worden getoond tijdens exposities en presentaties.

Je kunt meedoen tot en met 1 augustus 2018 door het inzenden van 8 tot 12 foto´s en het invullen van het deelnameformulier. Kijk op de website mariusvandersandtacademy.nl voor alle voorwaarden en om je in te schrijven. 

Over de Academy

De Marius van der Sandt Academy is opgericht ter nagedachtenis aan de op twintigjarige leeftijd overleden gedreven natuurfotograaf Marius van der Sandt en heeft als doel jonge enthousiaste fotografen te ondersteunen bij hun ontwikkeling.

Het idee achter de Academy is dat Marius de nodige ondersteuning heeft gekregen bij zijn ontdekkingsreis door de natuur en de fotografie, maar door zijn vroege overlijden geen kans heeft gekregen zich verder te ontwikkelen en zijn eigen weg te vinden. Er zijn ongetwijfeld meer fotografen zoals Marius die willen uitgroeien tot een betekenisvolle natuur- of landschapsfotograaf en daarbij ondersteuning behoeven. Wat Marius niet meer kan bereiken kunnen anderen mogelijk wel.