Maandelijks archief: oktober 2016

VNFE “Open avond” door Paul van Hoof

Paul van Hoof zal volgende maand een presentatie geven tijdens onze jaarlijks “Open avond”. Als professionele natuurfotograaf legt hij zich toe op vrijwel alle aspecten van de natuur. Daarbij probeert hij de veelzijdigheid, schoonheid en kwetsbaarheid van flora en fauna vast te leggen en deze te tonen aan een breed publiek. Door zeldzame of verborgen soorten te laten zien of juist gewone onderwerpen op een verrassende wijze, probeert hij  een bijdrage te leveren aan de bescherming van onze natuur. Dit wordt versterkt doordat hij als ecoloog weet welke soorten hij fotografeert en het verhaal achter de foto kan brengen.

Door sinds zijn jeugd altijd bezig te zijn met zowel natuur als fotografie heeft hij een uitgebreide kennis opgebouwd van soorten en hun ecologie. Deze kennis blijkt voor hem onmisbaar bij het bedrijven van goede natuurfotografie, waarbij timing, locatie en (weers-) omstandigheden het verschil maken.

Inmiddels heeft hij al aardig wat publicaties op zijn naam staan in tijdschriften, boeken enz. Daarnaast is hij een aantal keer in de prijzen gevallen bij grote internationale natuurfotowedstrijden.

Zijn presentatie kan u bijwonen op Woensdag avond 16 november 2016 in het

Wijkbuurtcentrum ’t Slot
Adres: Kastelenplein 167, 5653 LX EINDHOVEN
Opening: vanaf 19.30 uur,  aanvang 20.00 uur (exact)
Pauze: om circa 21.00 uur
Einde: circa 22.00-22.30 uur

Entree: voor VNFE-leden gratis, gasten betalen slechts € 5,00 per/persoon contant bij de entree.

Aanmelden voor deze avond is een must!

Doe dit via mailadres:  presentatie@vnfe.nl

Geen aanmelding ontvangen kan helaas leiden tot geen toegang!