Categoriearchief: Leden

Vraag & aanbod

Deze pagina is alleen voor VNFE-leden. Zij kunnen hier vragen stellen, hun fotoapparatuur of technische apparatuur te koop aanbieden. Let op, dit is geen marktplaats waar allerlei artikelen kunnen worden aangeboden. De beheerder controleert deze pagina regelmatig op ongeregeldheden die niets met onze vereniging te maken hebben. Het bewuste item wordt dan spoedig verwijderd! Veel plezier en maak er gebruik van….

Wisseling van bestuur

Onlangs, tijdens de ledenvergadering op 18 januari 2017, zijn onze voorzitter Arend-Jan Migchelbrink en algemeen bestuurslid Marijn Heuts in goed overleg ontheven van hun taken in het bestuur van het VNFE.

Uiteraard hebben we tijdens de ledenvergadering onze nieuw voorgestelde voorzitter Frans Hodzelmans mogen introduceren. De aanwezige verenigingsleden hebben unaniem ingestemd op zijn aantreden als voorzitter van het VNFE. Hij zal de komende tijd de vereniging als voorzitter met nieuwe ideeën gaan voortzetten.

Zoals het behoort in een vereniging hebben Brigitte Migchelbrink-van Lent en John van de Wouw zich vrijwillig voorgedragen als vertrouwenspersoon voor de vereniging.

De penningmeester Bert Koppers en secretaris Peter in’t Groen zullen dit jaar hun werk met plezier voortzetten, echter hebben aangegeven hun taken te willen overdragen.

Wij als bestuur en leden wensen Frans, Brigitte en John veel succes!

Masai Mara (1)

Masai Mara (1)
Geschreven door Jowan Iven, 18 mei 2016

Veel fotografen dromen van een wildlife-safari in Afrika terwijl anderen het continent vakkundig vermijden. Het feit dat het daar altijd wel ergens rommelt zal zeker een groep geïnteresseerden ervan weerhouden om er naar toe te gaan. Met thuisblijven ontneem je jezelf wel de kans om Afrika echt te beleven.
Omdat ik wildlife, op vogels na, niet als hoofdonderwerp op mijn fotoreizen had staan was Afrika voor mij nooit in beeld.

Masai Mara

De savanne zoals ik me die voorstelde. Fotograaf: Jowan Iven

Verder lezen: http://natuurfotografie.nl/masai-mara-1/