Categoriearchief: Expositie

Groene Camera 2020

De Groene Camera: 7 redenen om mee te doen

Wij organiseren de Groene Camera voor de vierde keer. We doen dit met veel inzet en toewijding. Waarom doen we dit?

 • Wij willen Natuurfotografen een podium bieden;
 • Wij willen aan een breed publiek laten zien op welk hoog niveau er wordt gefotografeerd;
 • Wij willen d.m.v. alle inzendingen laten zien hoe rijk en gevarieerd de natuur van de Lage Landen is.

De organisatie van de Groene Camera kost ons veel geld, ondanks de entreefee. Maar op deze manier willen wij graag iets terug geven aan jou als fotograaf én aan de natuur.

Doe je ook mee en stuur je je beste foto’s in? We hebben zeven redenen om mee te doen voor je op een rij gezet:

 1. Op het podium staan, een categorieprijs winnen of één van de drie Awards winnen betekent echt heel veel. Het is zo’n waardering voor jou als fotograaf, voor alle moeite die je er voor doet. Wij bieden jou graag de kans op dit podium.
   
 2. Je kans om te winnen is best groot. Eervolle vermeldingen meegenomen, zijn er in totaal bijna 50 winnaars!
   
 3. Meedoen levert je sowieso wat op. Je dwingt jezelf kritisch te kijken naar je foto’s en je krijgt weer nieuwe inspiratie voor dit jaar. Niet alleen terugkijken dus, maar juist ook vooruit kijken en plannen maken.
   
 4. Ongetwijfeld maak je mooie foto’s. Het is zo zonde als ze alleen maar ruimte innemen op je harde schijf… Diep schatten op uit je archief en stuur ze in.
 5. De winnende foto’s worden een half jaar geëxposeerd in het MUSEON. Natuur en fotografie vormen een speerpunt van het MUSEON. Dit is je kans om met jouw foto in het MUSEON te hebben. Bovendien krijg je de print na afloop van de expositie.
   
 6. Je kunt waardevolle prijzen winnen: cadeau cheques van CameraNU.nl t.w.v. € 250,- , € 500,- en zelfs enkele van € 1.000,-. Totaal bijna € 10.000,-
   
 7. Je laat zien hoe mooi, gevarieerd en rijk de Nederlandse en Belgische natuur is en hoe belangrijk het is om dit te koesteren en te beschermen. Belangrijker dan ooit tevoren! Diverse landelijke media geven aandacht en publiceren de winnaars van de Groene Camera.

Je hebt nog twee weken om je aan te melden en je foto’s in te sturen. Klik hier om je aan te melden.

N.B. Vergeet niet dat als je abonnee bent van Natuurfotografie Magazine je € 5,- korting krijgt op deelname.